• 12 Vestigingen door heel Nederland
 • Veilig en snel online betalen
 • Onderhoud en reparatie in eigen beheer
Advies nodig?

Sterling Elite2 Plus

 • Modern en extra geveerd
 • Maximum snelheid: 15 km/u
 • Actieradius: 40 km met 12V/60Ah accu

Schootskleed

39,95

Schootskleed winter

80,00

Hoofdsteunhoes + rugreflectie

19,95

4.245,00

4245.00

Specificaties

Extra informatie

Maximaal gebruikersgewicht 175 kg
Snelheid 15 km/u
Intro beschrijving Met de Sterling Elite² Plus heeft u een comfortabele goed geveerde scootmobiel met een maximale snelheid van 15 km/u
Accu 60 Ah
oplader 8 A
Totale breedte 65 cm
Totale lengte 139 cm
Actieradius met standaard accu's 30 km met 60 Ah accu's – (44 km met 77 Ah accu's)
Proefrit button
Merk Sterling
Aantal wielen 3

Extra informatie

Met de Sterling Elite² Plus heeft u een comfortabele goed geveerde scootmobiel met een maximale snelheid van 15 km/u en een veilige en betrouwbare reisgenoot. Onbezorgt op pad door de krachtige elektronische aandrijving en optionele soft massieve banden, lekke banden horen tot het verleden. De uitstekende hydraulisch instelbare achtervering i.c.m. de verschillende verstellingen en instellingen staan garant voor een comfortabele rit.
 • De moderne, extra geveerde scootmobiel
 • Totale breedte:65 cm
 • Totale lengte:139 cm
 • Kleur: blauw
 • Actieradius:40 km met 12V/60Ah accu
 • Maximum snelheid: 15 km/u
 • Gebruikersgewicht:175 kg
Standaard inclusief, onderhoudsvrije, accu’s en oplader. Voor professioneel advies kunt u terecht in één van onze vestigingen Let op: bovenstaande prijs is opgebouwd als standaard uitvoering. De prijs kan afwijken wanneer u kiest voor andere accu’s en eventuele aanpassingen. Klik hier voor een omschrijving van onze onderhoudscontracten . .

De grote voordelen van Meyra

12 vestigingen door heel Nederland
12 vestigingen door heel Nederland

Met 12 vestigingen in Nederland is er ook een locatie bij u in de buurt. U bent altijd welkom in onze winkel voor persoonlijk en vrijblijvend advies. Onze deskundigen staan voor u klaar.

Onderhoud en reparatie in eigen beheer
Onderhoud en reparatie in eigen beheer

Onderhoud en reparaties voeren wij in eigen beheer uit. Wij leveren alleen artikelen die onze monteurs door en door kennen. Voor het meeste onderhoud komt onze monteur bij u thuis of op uw verblijfslocatie.

Maatwerk voor iedereen
Maatwerk voor iedereen

Samen met u zoeken wij naar de mogelijkheden die passen bij uw wensen en persoonlijke situatie. Elk hulpmiddel is maatwerk. Elke situatie is maatwerk. Onze medewerkers zetten zich elke dag in om een oplossing te vinden die u op het lijf is geschreven.

Ruim assortiment 2ehands hulpmiddelen
Ruim assortiment 2ehands hulpmiddelen

Meyra biedt een ruim assortiment tweedehands scootmobielen, rolstoelen en fietsen aan. Voor een zeer schappelijke prijs krijgt u een hulpmiddel dat helemaal nagekeken en netjes opgeknapt is.

Download de Meyra app!

Wilt u een storing aan uw hulpmiddel melden of een reparatie doorgeven? Download onze Meyra app. Hiermee laat u in slechts enkele stappen aan ons weten dat de monteur langs moet komen. De app stuurt (indien gewenst) automatisch uw locatiegegevens mee zodat wij er zo snel mogelijk zijn.

Vraag onze medewerker bij de aflevering van uw hulpmiddel om de app op uw telefoon te installeren of download hem direct:

download meyra app