• 12 Vestigingen door heel Nederland
  • Veilig en snel online betalen
  • Onderhoud en reparatie in eigen beheer
Advies nodig?

Rolstoelkussen

  • 5 cm hoogte
  • Nylon hoes
Wissen
29.95

Specificaties

Extra informatie

Afmetingen zitkussen zitdiepte 43 zitbreedte 43, zitdiepte 43 zitbreedte 45, zitdiepte 43 zitbreedte 50
Intro beschrijving Gemaakt van hoge kwaliteit koud schuim.

Extra informatie

Standaard rolstoelkussen. Gemaakt van hoge kwaliteit koud schuim. Voor een bijzonder hoge maximale belasting. De polyester cover is duurzaam, afwasbaar en elastisch. Voorzien van rits. Het kussen is 5 cm dik.

De grote voordelen van Meyra

12 vestigingen door heel Nederland
12 vestigingen door heel Nederland

Met 12 vestigingen in Nederland is er ook een locatie bij u in de buurt. U bent altijd welkom in onze winkel voor persoonlijk en vrijblijvend advies. Onze deskundigen staan voor u klaar.

Onderhoud en reparatie in eigen beheer
Onderhoud en reparatie in eigen beheer

Onderhoud en reparaties voeren wij in eigen beheer uit. Wij leveren alleen artikelen die onze monteurs door en door kennen. Voor het meeste onderhoud komt onze monteur bij u thuis of op uw verblijfslocatie.

Maatwerk voor iedereen
Maatwerk voor iedereen

Samen met u zoeken wij naar de mogelijkheden die passen bij uw wensen en persoonlijke situatie. Elk hulpmiddel is maatwerk. Elke situatie is maatwerk. Onze medewerkers zetten zich elke dag in om een oplossing te vinden die u op het lijf is geschreven.

Ruim assortiment 2ehands hulpmiddelen
Ruim assortiment 2ehands hulpmiddelen

Meyra biedt een ruim assortiment tweedehands scootmobielen, rolstoelen en fietsen aan. Voor een zeer schappelijke prijs krijgt u een hulpmiddel dat helemaal nagekeken en netjes opgeknapt is.

Download de Meyra app!

Wilt u een storing aan uw hulpmiddel melden of een reparatie doorgeven? Download onze Meyra app. Hiermee laat u in slechts enkele stappen aan ons weten dat de monteur langs moet komen. De app stuurt (indien gewenst) automatisch uw locatiegegevens mee zodat wij er zo snel mogelijk zijn.

Vraag onze medewerker bij de aflevering van uw hulpmiddel om de app op uw telefoon te installeren of download hem direct:

download meyra app