• 12 Vestigingen door heel Nederland
  • Veilig en snel online betalen
  • Onderhoud en reparatie in eigen beheer
Advies nodig?

Huka City 24″

  • 3-wiel model
  • Zeer stabiel
  • Lage instap

Hogedrukpomp

28,50

2.138,00

2138.00

Specificaties

Extra informatie

Voorwielen 24 x 1 3/8
Achterwielen 20 x 1.3
Maximaal gebruikersgewicht
Intro beschrijving De City is een echte driewielfiets die specifiek is ontworpen voor diegene die meer stabiliteit zoekt tijdens het fietsen
Totale breedte 750 mm
Totale lengte 1680 mm
Totaal gewicht 27 kg.

Extra informatie

Een sportieve en moderne (driewiel)fiets. De City is een echte driewielfiets die specifiek is ontworpen voor diegene die meer stabiliteit zoekt tijdens het fietsen, en met de looks van een normale stads- of tourfiets. Het frame is degelijk en zeer stabiel. Om roesten te voorkomen is het frame eerst roestwerend behandeld en daarna voorzien van een stootvaste en weerbestendige two tone epoxylak. De City heeft een differentieel in de achteras waardoor korte bochten zowel linksom als rechtsom eenvoudig gemaakt kunnen worden. De moderne kettingkast is grotendeels gesloten waardoor de ketting veilig en goed afgeschermd is. De bagagedrager is zo ontworpen dat normale fietstassen hierop passen. Zelfs kinderfietszitjes zijn monteerbaar! De trendy koplamp en het sportieve achterlicht zijn in batterijuitvoering en voorzien van onderhoudsarme LED techniek. De City is standaard voorzien van trommelremmen en een veiligheidsslot. Kortom: de City is gebouwd voor jarenlang fietsplezier! De Huka City 24″ is ook leverbaar met trapondersteuning in de uitvoering verplicht- en niet verplicht meetrappen. Voor professioneel advies kunt u terecht in één van onze vestigingen Let op: bovenstaande prijs is opgebouwd als standaard uitvoering.

De grote voordelen van Meyra

12 vestigingen door heel Nederland
12 vestigingen door heel Nederland

Met 12 vestigingen in Nederland is er ook een locatie bij u in de buurt. U bent altijd welkom in onze winkel voor persoonlijk en vrijblijvend advies. Onze deskundigen staan voor u klaar.

Onderhoud en reparatie in eigen beheer
Onderhoud en reparatie in eigen beheer

Onderhoud en reparaties voeren wij in eigen beheer uit. Wij leveren alleen artikelen die onze monteurs door en door kennen. Voor het meeste onderhoud komt onze monteur bij u thuis of op uw verblijfslocatie.

Maatwerk voor iedereen
Maatwerk voor iedereen

Samen met u zoeken wij naar de mogelijkheden die passen bij uw wensen en persoonlijke situatie. Elk hulpmiddel is maatwerk. Elke situatie is maatwerk. Onze medewerkers zetten zich elke dag in om een oplossing te vinden die u op het lijf is geschreven.

Ruim assortiment 2ehands hulpmiddelen
Ruim assortiment 2ehands hulpmiddelen

Meyra biedt een ruim assortiment tweedehands scootmobielen, rolstoelen en fietsen aan. Voor een zeer schappelijke prijs krijgt u een hulpmiddel dat helemaal nagekeken en netjes opgeknapt is.

Download de Meyra app!

Wilt u een storing aan uw hulpmiddel melden of een reparatie doorgeven? Download onze Meyra app. Hiermee laat u in slechts enkele stappen aan ons weten dat de monteur langs moet komen. De app stuurt (indien gewenst) automatisch uw locatiegegevens mee zodat wij er zo snel mogelijk zijn.

Vraag onze medewerker bij de aflevering van uw hulpmiddel om de app op uw telefoon te installeren of download hem direct:

download meyra app