• 12 Vestigingen door heel Nederland
 • Veilig en snel online betalen
 • Onderhoud en reparatie in eigen beheer
Advies nodig?

Huka driewieler City

 • Zeer stabiel en wendbaar
 • Verkrijgbaar in twee maatvoeringen
 • Instelbaar zadel voor een optimale zithouding
 • De sportieve Dutch design stadsfiets

2.523,00

2523.00

Specificaties

Extra informatie

Totaal gewicht 25 kg
Totale lengte 1675 mm
Totale breedte 785 mm
Intro beschrijving De City is een echte driewielfiets die specifiek is ontworpen voor diegene die meer stabiliteit zoekt tijdens het fietsen

Extra informatie

De driewieler City van Huka is voorzien van een nieuwe eigentijdse look van Dutch Design met nóg meer fietscomfort.

De fiets is ontwikkeld voor gebruikers die behoefte hebben aan meer stabiliteit en extra veiligheid voor veelvuldig gebruik. De lage instaphoogte zorgt ervoor dat je gemakkelijk op- en af kunt stappen. De City is een licht lopende en betrouwbare driewieler die geschikt is voor veelvuldig gebruik.
Tevens is de driewieler geheel naar jouw wensen en omstandigheden af te stemmen. Zo zijn er diverse accessoires leverbaar waarmee je jouw fiets nóg persoonlijker kan maken. De City maakt je mobieler en onafhankelijk!

Vanwege het grote instelbereik van het zadel, en twee maatvoeringen, kan een optimale zithouding aangenomen worden. Daardoor is de licht lopende City geschikt voor een grotere doelgroep

De driewieler City is standaard voorzien van o.a. :

 • een parkeerrem
 • hydraulische beremming achter
 • een grotendeels gesloten moderne kettingkast
 • anti-lekbanden
 • een  veiligheidsslot (AXA solid)

Voor professioneel advies kunt u terecht in één van onze vestigingen

Artikelnummer: 517074

Let op: bovenstaande prijs is opgebouwd als standaard uitvoering.

De grote voordelen van Meyra

12 vestigingen door heel Nederland
12 vestigingen door heel Nederland

Met 12 vestigingen in Nederland is er ook een locatie bij u in de buurt. U bent altijd welkom in onze winkel voor persoonlijk en vrijblijvend advies. Onze deskundigen staan voor u klaar.

Onderhoud en reparatie in eigen beheer
Onderhoud en reparatie in eigen beheer

Onderhoud en reparaties voeren wij in eigen beheer uit. Wij leveren alleen artikelen die onze monteurs door en door kennen. Voor het meeste onderhoud komt onze monteur bij u thuis of op uw verblijfslocatie.

Maatwerk voor iedereen
Maatwerk voor iedereen

Samen met u zoeken wij naar de mogelijkheden die passen bij uw wensen en persoonlijke situatie. Elk hulpmiddel is maatwerk. Elke situatie is maatwerk. Onze medewerkers zetten zich elke dag in om een oplossing te vinden die u op het lijf is geschreven.

Ruim assortiment 2ehands hulpmiddelen
Ruim assortiment 2ehands hulpmiddelen

Meyra biedt een ruim assortiment tweedehands scootmobielen, rolstoelen en fietsen aan. Voor een zeer schappelijke prijs krijgt u een hulpmiddel dat helemaal nagekeken en netjes opgeknapt is.

Download de Meyra app!

Wilt u een storing aan uw hulpmiddel melden of een reparatie doorgeven? Download onze Meyra app. Hiermee laat u in slechts enkele stappen aan ons weten dat de monteur langs moet komen. De app stuurt (indien gewenst) automatisch uw locatiegegevens mee zodat wij er zo snel mogelijk zijn.

Vraag onze medewerker bij de aflevering van uw hulpmiddel om de app op uw telefoon te installeren of download hem direct:

download meyra app