• 12 Vestigingen door heel Nederland
  • Veilig en snel online betalen
  • Onderhoud en reparatie in eigen beheer
Advies nodig?

Gemino 20

  • Gemakkelijk opvouwbaar
  • Lichtgewicht
  • Kleur grijs

289,00

289.00

Specificaties

Extra informatie

Zitbreedte 47 cm
Zithoogte 62 cm
Maximaal gebruikersgewicht 150 Kg
Hoogte 78-100 cm instelbaar
Intro beschrijving De Gemino 20 rollator heeft namelijk niet alleen een prachtig ontwerp, maar is ook zeer stabiel.
Totale breedte 60 cm
Totale lengte 65 cm
Totaal gewicht 71 kg
Merk Gemino

Extra informatie

Bent u op zoek naar een zeer lichte en functionele rollator met een mooi design De Gemino 20 rollator heeft namelijk niet alleen een prachtig ontwerp, maar is ook zeer stabiel. Perfect voor als u een kwaliteitsrollator zoekt voor een aantrekkelijke prijs. De Gemino 20 heeft alle technische eigenschappen als de award-winnende Gemino 30, maar dan voordeliger.

Alle voordelen op een rij
• Een zeer hoogwaardig product
• Nu verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs
• Gemakkelijk opvouwbaar door het unieke vouwkliksysteem
• Lichtgewicht om het gebruik te vereenvoudigen
• Zeer stabiel met een 150 kg gebruikersgewicht
• 6 geïntegreerde reflectoren voor extra veiligheid
• Hoogte-instelling met een memory functie voor het gebruiksgemak
• Breed aanbod aan accessoires

Functionaliteit met een prachtig design
Heeft u ook genoeg van rollators die zwaar en niet mooi zijn? Het kan anders! De Gemino 20 rollator is niet alleen zeer functioneel, maar heeft ook een prachtig ontwerp.

Makkelijk op te bergen
De rollator is makkelijk op te bergen en mee te nemen door het unieke vouwkliksysteem en een gewicht van slechts 7,1 kg. Doordat de ingeklapte rollator op vier wielen blijft staan, kunt u er daarna alsnog mee manoeuvreren. Heeft u een beperkte opbergruimte? Maak dan de rollator simpelweg lekker compact door de handvatten in de laagste stand te zetten.

De memoryfunctie
Vindt u het vervelend om de hoogte-instelling van uw rollator alsmaar te moeten instellen en te onthouden? De Gemino 20 rollator heeft daar een memoryfunctie voor. Zo weet u zeker dat uw duwhandvatten altijd juist staan. De rollator onthoudt gewoon uw voorkeur!

Minder slijtage
Banden van rollators verslijten natuurlijk door het remmen. Gelukkig hebben alle Gemino rollators een voorgevormde remblok op de banden. Deze zorgt voor meer grip en tegelijkertijd minder slijtage. Zo maken wij het gebruik van een rollator buitengewoon aangenaam en simpel voor u!

Veiligheid voorop
De Gemino 20 rollator heeft een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg en is daardoor dus zeer stabiel. De antisliphandvatten en licht bedienbare remmen voorkomen nare valongelukken. De trapdoppen zorgen ervoor dat u gemakkelijk en veilig de stoep of en af gaat. Met een Gemino rollator zult u zich zeker veilig voelen!

Moeiteloos manoeuvreren met de Gemino 20 rollator
De beschermende stootranden helpen u bij het probleemloos manoeuvreren langs hoeken en obstakels. Door de 6 geïntegreerde reflectoren bent u zelfs in het donker goed zichtbaar. Voor nog betere zichtbaarheid kunt u verlichting op uw rollator zetten.

De grote voordelen van Meyra

12 vestigingen door heel Nederland
12 vestigingen door heel Nederland

Met 12 vestigingen in Nederland is er ook een locatie bij u in de buurt. U bent altijd welkom in onze winkel voor persoonlijk en vrijblijvend advies. Onze deskundigen staan voor u klaar.

Onderhoud en reparatie in eigen beheer
Onderhoud en reparatie in eigen beheer

Onderhoud en reparaties voeren wij in eigen beheer uit. Wij leveren alleen artikelen die onze monteurs door en door kennen. Voor het meeste onderhoud komt onze monteur bij u thuis of op uw verblijfslocatie.

Maatwerk voor iedereen
Maatwerk voor iedereen

Samen met u zoeken wij naar de mogelijkheden die passen bij uw wensen en persoonlijke situatie. Elk hulpmiddel is maatwerk. Elke situatie is maatwerk. Onze medewerkers zetten zich elke dag in om een oplossing te vinden die u op het lijf is geschreven.

Ruim assortiment 2ehands hulpmiddelen
Ruim assortiment 2ehands hulpmiddelen

Meyra biedt een ruim assortiment tweedehands scootmobielen, rolstoelen en fietsen aan. Voor een zeer schappelijke prijs krijgt u een hulpmiddel dat helemaal nagekeken en netjes opgeknapt is.

Download de Meyra app!

Wilt u een storing aan uw hulpmiddel melden of een reparatie doorgeven? Download onze Meyra app. Hiermee laat u in slechts enkele stappen aan ons weten dat de monteur langs moet komen. De app stuurt (indien gewenst) automatisch uw locatiegegevens mee zodat wij er zo snel mogelijk zijn.

Vraag onze medewerker bij de aflevering van uw hulpmiddel om de app op uw telefoon te installeren of download hem direct:

download meyra app