• 12 Vestigingen door heel Nederland
  • Veilig en snel online betalen
  • Onderhoud en reparatie in eigen beheer

Nederland kent ruim 2 miljoen mensen met een beperking. Dit komt neer op 1 op de 9 personen. Hulpmiddelen geven mensen met een beperking een meer zelfstandig en kwalitatief beter leven.

Door wetgeving en regels zijn hulpmiddelen niet voor iedereen beschikbaar. Dit heeft direct impact op de zelfredzaamheid van miljoenen mensen.

Hulpmiddelen zetten je fysiek, mentaal en sociaal sterk in het leven. Ze zorgen voor kansengelijkheid en zelfredzaamheid. Daarnaast nemen ze een deel van het werk van onze zorgprofessionals over. Hierdoor kunnen zij ondersteuning bieden aan anderen die het kunnen gebruiken.

Hulpmiddelen zijn waardevol voor mens én maatschappij. Hierdoor doet iedereen maximaal mee in de samenleving. Het is tijd dat we anders tegen hulpmiddelen aan gaan kijken. Dat we inzien dat hulpmiddelen waarde toevoegen aan de maatschappij. Het woord hulpmiddel dekt daarom niet meer de lading.

Hulp is niet (meer) nodig met onbeperkte middelen om dingen te doen. Daarom praten wij niet meer over hulpmiddelen. Een doemiddel maakt het mogelijk. Samen zorgen we dat het huidige beeld over deze middelen verandert.

Teken het pleidooi op www.doemiddel.nl.

Wil jij graag bijdragen in de mobiliteit en het woongemak van onze klanten? Meyra is regelmatig op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Als jij kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan en graag in een gedreven team werkt, dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken.

Meyra biedt:
Veel ruimte om je eigen inzichten te realiseren
Een doelgroep die jouw klantgerichte houding erg waardeert
Een gemotiveerd team van collega’s

Kijk hier voor het vacature-overzicht.

Stage lopen bij Meyra of een open sollicitatie doen?

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar kwaliteit en ervaring om onze dienstverlening verder uit te kunnen breiden. Dus als jij ervaring hebt in onze branche en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging lees dan nog even door!

Meyra is al meer dan 50 jaar specialist in het verbeteren van de zelfredzaamheid van mensen. Het is ons doel dat onze klanten zich zo veel en zo lang mogelijk kunnen redden in de omgeving waarin zij zich prettig voelen. Dat doen we samen! We hebben korte lijnen in onze organisatie en kunnen daardoor snel schakelen. Samen met de klant zoeken wij naar de mogelijkheden die passen bij zijn of haar wensen en persoonlijke situatie. Hierin bestaat geen standaard. Elke situatie is maatwerk. 

Onze medewerkers zetten elke dag al hun creativiteit in om de klant een glimlach op het gezicht te bezorgen.

Heb jij ervaring in de branche, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, wil je mensen graag helpen en ben je een aanpakker? Dan ben jij misschien wel diegene die ons team kan komen versterken om onze dienstverlening verder uit te breiden! Wij zoeken regelmatig monteurs woningaanpassing, adviseurs, administratief medewerkers en planners voor al onze filialen.

Wij bieden een prettige werksfeer met korte lijnen. Een functie waarin jij je meerwaarde kunt tonen en arbeidsvoorwaarden die daarbij passen. Daarbij 8% vakantiegeld in mei, 4% eindejaarsuitkering in december en tenminste 30 vakantiedagen.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Mail je cv en motivatie of je vragen naar solliciteren@meyra.nl,
of stuur je cv en motivatie naar Meyra Holding B.V.,
t.a.v. Petra van der Zwan, Gildenstraat 6 a, 3861 RG Nijkerk

Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega! 

Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen 

Bedrijven die  NKH-gecertificeerd zijn, voldoen aan de strenge (kwaliteits-)eisen die de Stichting Kwaliteitsbevordering voor de Hulpmiddelenbranche oplegt aan de bedrijven. Ieder jaar worden deze bedrijven hierop gecontroleerd en getoetst en wordt de erkenning verlengd of ingetrokken. Doordat Meyra NKH-gecertificeerd is bieden wij 7 zekerheden:

1. Een deskundig advies door vakmensen die zorgvuldig zijn opgeleid op het gebied van advisering, vervaardiging en aanpassing van hulpmiddelen
2. Objectieve informatie over de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hulpmiddel
3. Een veilig hulpmiddel dat aantoonbaar aan de relevante Europese veiligheidseisen voldoet
4. Een goede, duidelijke uitleg over hoe het hulpmiddel optimaal en veilig gebruikt wordt
5. Gegarandeerde nazorg en service ingeval er onverhoopt iets mis is met het hulpmiddel
6. De zekerheid van een goede klachtenregeling
7. Ons bedrijf besteedt aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voor meer informatie kan u terecht bij: www.nationaalkeurmerkhulpmiddelen.nl

Tips voor het instellen van uw rollator

Gebruikt u een rollator of heeft u recent een rollator gekocht? Het instellen van de handvatten van uw rollator op de juiste hoogte is belangrijk. Het zorgt ervoor dat u comfortabel en in de juiste houding achter uw rollator loopt.

Vraag iemand om hulp om de handgrepen van uw rollator in te stellen. Ga als volgt te werk:
1. Ga rechtop staan en laat uw handen langs het lichaam hangen.
2. Laat iemand de afstand meten vanaf uw polsen tot de grond.
3. Stel vervolgens de duwhandvatten af op de gemeten polshoogte.

Heeft u vragen over het instellen van uw rollator? Onze deskundige medewerkers van de lokale vestiging helpen u graag.