• 12 Vestigingen door heel Nederland
  • Veilig en snel online betalen
  • Onderhoud en reparatie in eigen beheer
Advies nodig?

Fun2Go Duofiets

  • 8 versnellingen
  • Lichtlopend
  • Comfortabel

Hogedrukpomp

31,90

5.067,00

5067.00

Specificaties

Extra informatie

Achterwielen 20"
Intro beschrijving De Fun2Go is een duofiets, een driewieltandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten.
Totale breedte 113 cm
Totale lengte 200 cm
Totaal gewicht 69 kg

Extra informatie

Met de Fun2Go duofiets van Van Raam kun je samen fietsen. Doordat je naast elkaar zit kun je goed met elkaar communiceren en samen van de omgeving genieten. De bestuurder heeft volledige controle over de fiets en de passagier kan optioneel meetrappen.

De fiets is zeer geschikt om samen te fietsen met personen die niet zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen. De Fun2Go zorgt gegarandeerd voor uren fietsplezier en laat mensen weer genieten van de wind door hun haren.

Eigenschappen vernieuwde Fun2Go

Ergonomisch geoptimaliseerd
Standaard een mand voorop de fiets
Comfortabelere zitting zonder instap
Modern uiterlijk en vernieuwd design
Dikkere banden met betere veereigenschappen
Voor alle informatie bekijk de Fun2Go productpagina.

FunTrain duofietsaanhanger
De Fun2Go kan worden uitgebreid met de FunTrain duofietsaanhanger. Hierdoor wordt het voor één bestuurder mogelijk om met drie passagiers te fietsen. De FunTrain is vanaf 1 juni 2023 bestelbaar.

De grote voordelen van Meyra

12 vestigingen door heel Nederland
12 vestigingen door heel Nederland

Met 12 vestigingen in Nederland is er ook een locatie bij u in de buurt. U bent altijd welkom in onze winkel voor persoonlijk en vrijblijvend advies. Onze deskundigen staan voor u klaar.

Onderhoud en reparatie in eigen beheer
Onderhoud en reparatie in eigen beheer

Onderhoud en reparaties voeren wij in eigen beheer uit. Wij leveren alleen artikelen die onze monteurs door en door kennen. Voor het meeste onderhoud komt onze monteur bij u thuis of op uw verblijfslocatie.

Maatwerk voor iedereen
Maatwerk voor iedereen

Samen met u zoeken wij naar de mogelijkheden die passen bij uw wensen en persoonlijke situatie. Elk hulpmiddel is maatwerk. Elke situatie is maatwerk. Onze medewerkers zetten zich elke dag in om een oplossing te vinden die u op het lijf is geschreven.

Ruim assortiment 2ehands hulpmiddelen
Ruim assortiment 2ehands hulpmiddelen

Meyra biedt een ruim assortiment tweedehands scootmobielen, rolstoelen en fietsen aan. Voor een zeer schappelijke prijs krijgt u een hulpmiddel dat helemaal nagekeken en netjes opgeknapt is.

Download de Meyra app!

Wilt u een storing aan uw hulpmiddel melden of een reparatie doorgeven? Download onze Meyra app. Hiermee laat u in slechts enkele stappen aan ons weten dat de monteur langs moet komen. De app stuurt (indien gewenst) automatisch uw locatiegegevens mee zodat wij er zo snel mogelijk zijn.

Vraag onze medewerker bij de aflevering van uw hulpmiddel om de app op uw telefoon te installeren of download hem direct:

download meyra app