• 12 Vestigingen door heel Nederland
 • Veilig en snel online betalen
 • Onderhoud en reparatie in eigen beheer
Advies nodig?

Elephantje lichtgewicht rollator

 • Lichtgewicht rollator
 • Inclusief stokhouder
 • Kleur grijs

139,00

139.00

Specificaties

Extra informatie

Zitbreedte 34 cm
Zithoogte 56 cm
Maximaal gebruikersgewicht 100 kg
Hoogte 92 cm
Zitdiepte 32 cm
Intro beschrijving De Elephantje Lichtgewicht rollator heeft zich al vele jaren bewezen met duizenden tevreden bezitters.
Totale breedte 59 cm
Totale lengte 77 cm
Totaal gewicht 7,3 Kg

Extra informatie

De Elephantje Lichtgewicht rollator heeft zich al vele jaren bewezen met duizenden tevreden bezitters. Zoals zijn naam zegt, is het gewicht van deze rollator uiterst laag en biedt toch alle comfort, die van een rollator verwacht mag worden. Een stevige zitting van 33 x 35 cm met zacht kussen, een gepatenteerde  ronde rugleuning, die u bij het zitten een goede ondersteuning geeft. De rugsteun kunt eventueel makkelijk verwijderen.

De anatomisch gevormde handgrepen ondersteunen uw handen optimaal en deze handgrepen zijn verstelbaar van 88 tot 94 cm.  Bovendien is de Elephantje Lichtgewicht voorzien van parkeerremmen. Het praktisch boodschappenmandje kan zowel aan de voorzijde als onder de zitting geplaatst worden.

 • Gewicht:7,5 kg
 • Inclusief: mand, stokhouder en rugleuning
 • Hoogte: 88 –96 cm
 • Breedte:45 cm
 • Afmetingen ingeklapt: 40 x 64 x93 cm
 • Kleur: grijs artikelnummer: 501001

De grote voordelen van Meyra

12 vestigingen door heel Nederland
12 vestigingen door heel Nederland

Met 12 vestigingen in Nederland is er ook een locatie bij u in de buurt. U bent altijd welkom in onze winkel voor persoonlijk en vrijblijvend advies. Onze deskundigen staan voor u klaar.

Onderhoud en reparatie in eigen beheer
Onderhoud en reparatie in eigen beheer

Onderhoud en reparaties voeren wij in eigen beheer uit. Wij leveren alleen artikelen die onze monteurs door en door kennen. Voor het meeste onderhoud komt onze monteur bij u thuis of op uw verblijfslocatie.

Maatwerk voor iedereen
Maatwerk voor iedereen

Samen met u zoeken wij naar de mogelijkheden die passen bij uw wensen en persoonlijke situatie. Elk hulpmiddel is maatwerk. Elke situatie is maatwerk. Onze medewerkers zetten zich elke dag in om een oplossing te vinden die u op het lijf is geschreven.

Ruim assortiment 2ehands hulpmiddelen
Ruim assortiment 2ehands hulpmiddelen

Meyra biedt een ruim assortiment tweedehands scootmobielen, rolstoelen en fietsen aan. Voor een zeer schappelijke prijs krijgt u een hulpmiddel dat helemaal nagekeken en netjes opgeknapt is.

Download de Meyra app!

Wilt u een storing aan uw hulpmiddel melden of een reparatie doorgeven? Download onze Meyra app. Hiermee laat u in slechts enkele stappen aan ons weten dat de monteur langs moet komen. De app stuurt (indien gewenst) automatisch uw locatiegegevens mee zodat wij er zo snel mogelijk zijn.

Vraag onze medewerker bij de aflevering van uw hulpmiddel om de app op uw telefoon te installeren of download hem direct:

download meyra app