• 12 Vestigingen door heel Nederland
  • Veilig en snel online betalen
  • Onderhoud en reparatie in eigen beheer

Werken bij Meyra


Wil jij graag bijdragen in de mobiliteit en het woongemak van onze klanten? Meyra is regelmatig op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Als jij kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan en graag in een gedreven team werkt, dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken.

Meyra biedt:
Veel ruimte om je eigen inzichten te realiseren
Een doelgroep die jouw klantgerichte houding erg waardeert
Een gemotiveerd team van collega’s

Kijk hier voor het vacature-overzicht.

Stage lopen bij Meyra of een open sollicitatie doen?

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar kwaliteit en ervaring om onze dienstverlening verder uit te kunnen breiden. Dus als jij ervaring hebt in onze branche en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging lees dan nog even door!

Meyra is al meer dan 50 jaar specialist in het verbeteren van de zelfredzaamheid van mensen. Het is ons doel dat onze klanten zich zo veel en zo lang mogelijk kunnen redden in de omgeving waarin zij zich prettig voelen. Dat doen we samen! We hebben korte lijnen in onze organisatie en kunnen daardoor snel schakelen. Samen met de klant zoeken wij naar de mogelijkheden die passen bij zijn of haar wensen en persoonlijke situatie. Hierin bestaat geen standaard. Elke situatie is maatwerk. 

Onze medewerkers zetten elke dag al hun creativiteit in om de klant een glimlach op het gezicht te bezorgen.

Heb jij ervaring in de branche, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, wil je mensen graag helpen en ben je een aanpakker? Dan ben jij misschien wel diegene die ons team kan komen versterken om onze dienstverlening verder uit te breiden! Wij zoeken regelmatig monteurs woningaanpassing, adviseurs, administratief medewerkers en planners voor al onze filialen.

Wij bieden een prettige werksfeer met korte lijnen. Een functie waarin jij je meerwaarde kunt tonen en arbeidsvoorwaarden die daarbij passen. Daarbij 8% vakantiegeld in mei, 4% eindejaarsuitkering in december en tenminste 30 vakantiedagen.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Mail je cv en motivatie of je vragen naar solliciteren@meyra.nl,
of stuur je cv en motivatie naar Meyra Holding B.V.,
t.a.v. Petra van der Zwan, Gildenstraat 6 a, 3861 RG Nijkerk

Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega!