• 12 Vestigingen door heel Nederland
  • Veilig en snel online betalen
  • Onderhoud en reparatie in eigen beheer

De werkwijze van Meyra rondom coronavirus


Een belangrijk deel van onze cliënten behoort tot de risicogroep voor het coronavirus. Meyra heeft maatregelen genomen om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Onze webwinkel en fysieke winkels zijn geopend

Onze webwinkel is 24/7 geopend. In onze fysieke winkels bent u welkom van 8.30 uur tot 17.00 uur. Ook de dienstverlening rondom passingen en reparaties/onderhoud gaat door zoals u van ons gewend bent. Wij houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Heeft u vragen over producten in de webwinkel, neem dan gerust contact met ons op per telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Op www.rivm.nl/coronavirus houdt het RIVM u op de hoogte over de actuele stand van zaken rondom het coronavirus.

Maatregelen bij passingen en reparaties

Wanneer wij voor een passing of reparatie bij u thuis langskomen, hanteren wij maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. In onderstaande video leggen wij in het kort uit wat u merkt van deze maatregelen:

 

Maatregelen in onze branche

Meyra is lid van branchevereniging Firevaned. Als branchevereniging zorgen we er voor dat gebruikers ook in corona tijd ervan op aan kunnen dat Firevaned-leveranciers op een veilige manier hun hulpmiddel inmeten, ophalen of repareren. In dit spotje laten wij dit nogmaals zien en horen.